συχνεσ ερωτησεισ

Το πρόγραμμα επιβραβεύει κάθε αγορά σετ 4 ελαστικών Goodyear ή Dunlop επιβατικών , SUV & 4X4 αυτοκινήτων, διαστάσεων από 16 ίντσες και πάνω, που θα πραγματοποιηθούν από 15 Απριλίου έως 15 Μαΐου 2021, μέσω του επίσημου δικτύου μεταπωλητών της Goodyear Ελλάς ( βρες το πλησιέστερο στην περιοχή σου πατώντας εδώ) .

Με κάθε αγορά 4 ελαστικών Goodyear/Dunlop διαστάσεων από 16’’ και πάνω κερδίζεις μια prepaid κάρτα αξίας έως €80. Πώς θα την αποκτήσεις; Αφού αγοράσεις 4 ελαστικά Goodyear ή Dunlop διάστασης από 16’’ιντσών και πάνω από οποιοδήποτε κατάστημα του επίσημου δικτύου μεταπωλητών της Goodyear Ελλάς ( βρες το πλησιέστερο στην περιοχή σου πατώντας εδώ), επισκέψου τον παρόν ιστότοπο www.goodyear2win.gr / www.dunlop2win.gr , κάνε κλικ στην ενότητα «Απόκτησε την PREPAID CARD», συμπλήρωσε τα απαιτούμενα πεδία της φόρμας, αποδέξου τους Όρους & Προϋποθέσεις της καμπάνιας και πάτα το κουμπί υποβολή.

Με αγορές σετ ελαστικών διάστασης 16 ιντσών το ποσό επιβράβευσης είναι €20. 

Με αγορές σετ ελαστικών διάστασης 17 ιντσών το ποσό επιβράβευσης είναι €30.

Με αγορές σετ ελαστικών διάστασης 18, 19 ή 20 ιντσών το ποσό επιβράβευσης είναι €50.

Με αγορές σετ ελαστικών διάστασης 21 ιντσών το ποσό επιβράβευσης είναι €80.

 
 

Η Prepaid card μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συναλλαγή σε οποιοδήποτε κατάστημα δέχεται κάρτες που φέρουν τη σήμανση mastercard. Όροι και προϋποθέσεις

Η προωθητική ενέργεια ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιηθούν από 15 Απριλίου 2021 και λήγει στις 15 Μαΐου 2021. Η Goodyear Ελλάς διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει χρονικά την ενέργεια.

Από τη στιγμή που επιβεβαιωθεί ότι η αγορά έγινε σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της προωθητικής ενέργειας (βλέπε ερώτηση 1) και αφού αποστείλεις τις απαιτούμενες πληροφορίες μαζί με το αντίγραφο απόδειξης αγοράς που αναγράφεται η μάρκα και η διάσταση των ελαστικών Goodyear ή Dunlop και μια ευδιάκριτη φωτογραφία της διάστασης των νέων ελαστικών σου, μέσω της φόρμας στην ενότητα «Απόκτησε την PREPAID CARD» του παρόντος ιστότοπου, θα σας αποσταλεί με εταιρία ταχυμεταφορών, στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει μέσα σε διάστημα 30 ημερών από τη λήξη της προωθητικής ενέργειας.

Η αγορά πρέπει να γίνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τα καταστήματα του δικτύου μας. Βρες εδώ έναν επίσημο συνεργάτη του δικτύου πωλήσεων της Goodyear Ελλάς.

Η αποστολή των απαιτούμενων στοιχείων, όπως αυτά αναφέρονται στην ενότητα «Απόκτησε την PREPAID CARD» και στους Όρους και Προϋποθέσεις της ενέργειας θα πρέπει να γίνει μέχρι και τις 21 Μαΐου 2021.

Αμέσως μετά τον έλεγχο και την επιβεβαίωση, θα σας αποσταλεί ενημέρωση με email.